Els Jardins de la Martana

El nostre blog

Descobreix el Besalú Medieval.

Aquest cap de setmana, 28 i 29 de gener, l’Oficina Municipal de Turisme ha programat la visita “Descobreix el Besalú Medieval”, visita guiada completa pel centre històric de la vila comtal. Visitarem el call jueu i els seus edificis més importants, ens endinsarem en un monestir visitant l’església de Sant Pere, i veurem un audiovisual sobre la història del poble. El dissabte la visita es farà en català i el diumenge en castellà. Hora: a les 12:00 hores. Preu: 4.60 €/persona, menors de 12 anys gratuït Durada: 1 hora i 15 minuts. Per més informació i reserves poden contactar amb l’Oficina Municipal de Turisme al 972 591 240 o per correu electrònic a turisme@besalu.cat

Activitats Besalú del 5 a 11 de desembre

Visita guiada teatralitzada de caire medieval i espectacle de cavallers. Ens endinsarem dins el món Medieval i visitarem els edificis més representatius de la vila acompanyats de personatges històrics. Coneixerem com es vivia en un monestir, visitarem l’església de Sant Vicenç i identificarem els edificis més emblemàtics de la comunitat jueva, el Micvé i les excavacions de la sinagoga.

Fira de la ratafia Besalú 2016

Un any mes, torna la Festa de la ratafia a Besalú, a continuacio la programacio de la Fira de la ratafia Besalú 2016.
Durant tot el dia:
Al Prat de Sant Pere mercat d’artesans i comerciants.
A la plaça de la Llibertat degustació i venda de ratafies d’arreu de Catalunya.

Festa Major de Besalú 2016

Del 22 al 26 de Setembre se celebra un any mes la festa major de Besalú! Aquest any ens acompanyaran entre d’altres, Lax’n’Busto, l’Orquestra Maribel i La Principal de l’Empordà. Tambe podrem gaudir de diferents espectacles i activitats com el cercavila de gegants i capgrossos de Besalú, la botifarrada popular o la tradicional regata de barques casolanes “Remiguis Fluvii”. No t’ho perdis!

Besalú medieval 2016

Torna el Besalú medieval! Els pròxims dies 3 i 4 de setembre, Besalú s’omple amb tota la màgia de l’època medieval, vine a gaudir de l’ambient, els tallers, espectacles en viu i pels més valents, el carrer dels atrapats. Si t’allotges a Els Jardins de la Martana podràs gaudir de l’esdeveniment de manera gratuïta.

Herbesalú 2016

Si t’interessa el món de les herbes medicinals, no et pots perdre Herbesalú 2016, fira dedicada a les herbes medicinals així com a productes naturals i de proximitat, on podràs realitzar diverses activitats relacionades amb aquest món, com el concurs de rams silvestres o la elaboració de ratafia, a més podràs gaudir de les havaneres del grup “Retorn”. Més informació sobre Herbesalú 2016 aquí.