Els Jardins de la Martana

Esdeveniments

Les instal·lacions de l’hotel és poden llogar per a qualsevol tipus d’esdeveniment. Li oferim la possibilitat de realitzar exposicions, xerrades, concerts, presentacions de llibres i tot tipus d’esdeveniments a qualsevol dels espais de l’hotel, interiors i exteriors (els 3 jardins, sales chester i biblioteca).

Gaudeixi d’un entorn incomparable i de totes les comoditats per la realització dels seus esdeveniments.

EXPOSICIONS – CONCERTS – XERRADES – PRESENTACIONS – ANUNCIS

Jardins i espais coberts insonoritzats (oberts o tancats) amb capacitat fins a 220 persones.

Habitació enrajolada i amb aigua, especial per a cuina de càtering, i àrea de cuina. La cuina serà a càrrec del restaurant o càtering de la seva elecció o, si ho prefereixen els oferim la gestió de tot el conjunt segons pressupost.

esdevenimentslateral2

CÀTERING A LA SEVA ELECCIÓ, LI RECOMANEM:

criscateringlogo001
cellercanrocalogo001
canxabanetlogo001
montserratcateringlogo01

ELS NOSTRES JARDINS

JARDÍ CERIMÒNIES

El jardí de les ceremònies situat just sota el pont amb unes vistes impressionants sobre el mateix pont, el riu Fluvià i el poble. L’anomenen el jardí medicinal, ja que aquesta era la seva finalitat inicialment, i està rodejat amb un camí de pedra envoltat de hibiscs gegants.

JARDÍ CENTRAL

El jardí central, situat enmig dels altres dos, està al mateix nivell que el pont. Allí es troben meravellosos arbres centenaris que fan d’ell el lloc discret i perfecte perquè els seus convidats gaudeixin de l’espai i les característiques on prendre l’aperitiu a l’aire lliure envoltats de naturalesa.

JARDÍ DE LA PÈRGOLA

El jardí de la pèrgola, de 270 mts2 coberts i insonoritzats, envoltada pel jardí de gespa que es limita amb arbres d’avellanes i que contenen palmeres, una enorme noguera i diferents plantes ornamentals disposades sobre la gespa i amb unes arcades modernistes que ho acaben d’emmarcar.